Tabăra distrusă de la Bulz – trezire spirituală?

Click aici

La fel cum am cerut DECENȚĂ celor care văd aici pedeapsa lui Dumnezeu, la fel cer modestie și decență celor care văd aici lucrarea lui Dumnezeu.

În primul rând, trebuie să acceptăm că Dumnezeu este în control minuțios și detaliat al întregii naturi. Dacă aceasta a fost o "lucrare a diavolului", ea este în continuare sub atenta supraveghere a lui Dumnezeu (vezi Iov 1-2).

Eu n-am primit nici un cuvânt "profetic" despre rolul special al acestei furtuni.

În al doilea rând, eu aș fi mai reticent în a da cu aghiasmă carismatico-evanghelică peste toate taberele "creștine" unde se duc tinerii disperați după trezire, rugăciune și sfințire.

DECENȚĂ FRAȚILOR și sinceritate!

Haideți să nu fim ipocriți! Mulți s-au dus acolo pentru fete, pentru gagicăreala. Mulți se duc prin pădure la fumat și pipăit fete, în timp ce ceilalți tineri zeloși strigă după Duhul Sfânt. În multe tabere se întâmplă exact acest lucru.

Iar din unele tabere, de ce să nu o zicem, au venit mai mulți decât s-au dus! Cum s-au scăpat de "cei în plus" nu pot să spun. Iar despre ceea ce a fost necesar să culeagă și să ascundă cei ce au făcut curățenie după tinerii zeloși, pot să ne informeze doar anumiți oameni.

Există mulți tineri care s-au dus exact pentru asta – să se destrăbăleze, la gagicăreală.

Să nu mai zicem de faptul că s-au rugat să plece ploaia, însă ea a plecat după ce a măturat tot în cale, așa cum vedem în imaginile acestea. Carismatismul nu a funcționat. Pentru că nu suntem decenți și credem că unii sunt mici hristoși care opresc furtuni.

Și pentru că nimeni nu s-a dus acolo noapte de noapte să vadă exact ce se întâmplă și pentru că știm cât de credincioși sunt tinerii noștri și cât de zeloși și pentru că nu putem nega epidemia pandemică de pornografie și curvie … vă invit la decență evanghelică.

Cât despre muzica pseudo-evanghelică, aproape ocultă, incantanțiile și toate practicile carismatice de izgonire a dracilor și proclamare a tot felul de lucrări mai mari decât ale lui Isus – refuz să fac acum comentarii suplimentare. Dacă asta este trezirea pe care o vede Tony Berbece … eu mă lipsesc cu drag de ea!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s